ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Οι υποβολές των υποψηφιοτήτων θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι την 26η Απριλίου 2021.

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, για να υποβάλετε την υποψηφιότητα σας στα βραβεία Prix Galien Greece 2021.


Η συμπλήρωση των πεδίων με αστερίσκο είναι υποχρεωτική


Όνομα *

Επώνυμο *

Εταιρεία / Ίδρυμα / Ινστιτούτο *

Θέση *

Διεύθυνση

Τ.Κ.

Πόλη

Τηλέφωνο *

Fax

Email *

Υποψήφιο Προϊόν
(Συμπληρώστε μόνο αν αφορά φαρμακευτικό, διαγνωστικό ή ερευνητικό βραβείο)

Παρατηρήσεις

Παρακαλώ επιλέξτε το βραβείο για το οποίο θέλετε να υποβάλετε υποψηφιότητα

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα κριτήρια συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τα Φαρμακευτικά και τα Διαγνωστικά Βραβεία.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα κριτήρια συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για το Βραβείο Συλλόγου Ασθενών.

Καλύτερο φαρμακευτικό προϊόνΚαλύτερο βιοτεχνολογικό προϊόνΚαλύτερο φάρμακο για Σπάνια ΠάθησηΚαλύτερο Προϊόν Ιατρικής ΤεχνολογίαςΒραβείο Συλλόγου Ασθενών / Patient Initiative Award (Καλύτερη Καμπάνια Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Κοινού Συλλόγου Ασθενών)Βραβείο Συλλόγου Ασθενών / Patient Initiative Award (Καλύτερη Αποτελεσματική Διαπραγμάτευση Συλλόγου Ασθενών με τους Φορείς)


Παρακαλώ σημειώστε το σύνδεσμο (link) που παραπέμπει στο βίντεο της υποψηφιότητας σας (Προαιρετικό)

Παρακαλώ υποβάλετε τα αρχεία για την υποψηφιότητα σας.Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλετε υποψηφιότητα για περισσότερα από ένα βραβεία, παρακαλούμε συμπληρώστε νέα φόρμα συμμετοχής


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε αρχεία μεγαλύτερα από 25MB's, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε άλλο τρόπο αποστολής προς το admin@jpcom.gr, όπως π.χ. το www.wetransfer.com


* Για να ολοκληρωθεί η υποβολή της υποψηφιότητάς σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αποστολή των αρχείων σας στο mail: admin@jpcom.gr προκειμένου σας επιβεβαιώσουμε την παραλαβή τους.


Πατήστε εδώ για Συνοπτικές Πληροφορίες Υποβολής