Καλωσόρισμα

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ελληνικό site του διεθνούς φήμης θεσμού βράβευσης της φαρμακευτικής βιομηχανίας Prix Galien, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας στις 2 Φεβρουαρίου 2013, με μια λαμπρή τελετή απονομής βράβευσης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Τα βραβεία Prix Galien αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν εξαιρετικά φαρμακευτικά επιτεύγματα που οδηγούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, ή σώζουν ζωές, μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων σκευασμάτων και διαγνωστικών εργαλείων. Αποτελούν μια συλλογική προσπάθεια διακεκριμένων επιστημόνων απ’ όλο τον κόσμο να αναδείξουν τα «καλύτερα των καλύτερων» φαρμακευτικά σκευάσματα και γι’ αυτό το λόγο, χαρακτηρίζονται από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα εφάμιλλα των Βραβείων Νόμπελ.
Από το 1970 μέχρι σήμερα, τα βραβεία Prix Galien διεξάγονται σε 11 χώρες. Η Ελλάδα αποτελεί τη 12η χώρα που εγκαινιάζει το συγκεκριμένο θεσμό, ο οποίος θα πραγματοποιείται στο εξής κάθε δύο χρόνια. Ευχή και επιδίωξή μας είναι η καθιέρωση του σημαντικού αυτού θεσμού να συμβάλλει στην ανάδειξη του σπουδαίου έργου των φαρμακευτικών εταιριών στη χώρα μας, ώστε να συνεχίσουν την έρευνα για νέες θεραπείες και τεχνολογίες, που είναι πολύτιμες για μια μακροβιότερη και πιο ποιοτική ζωή.

 

 

Τζένη Περγιαλιώτου
Πρόεδρος
Prix Galien Greece

0 Comments

Leave a reply