Διεθνείς Κανονισμοί:

Άρθρο 1. – Το Διεθνές βραβείο Prix Galien για τη φαρμακευτική έρευνα διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια από μια από τις διοργανώτριες χώρες εθνικών βραβείων Prix Galien.

Άρθρο 2. – Το Διεθνές βραβείο Prix Galien απονέμεται σε φάρμακα που πρόσφατα τέθηκαν σε κυκλοφορία και κέρδισαν εθνικό βραβείο Prix Galien. Εάν η δραστική ουσία που επελέγη δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά της διοργανώτριας χώρας, αυτή μπορεί να ζητήσει από μια χώρα όπου κυκλοφορεί αυτή η ουσία, να διοργανώσει την τελετή απονομής.
Φάρμακα που κερδίζουν το βραβείο Prix Galien μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για να διεκδικήσουν το επόμενο Διεθνές Βραβείο Prix Galien.

Άρθρο 3.- Η διοργανώτρια χώρα σχηματίζει μια λίστα θεμάτων σε συνεργασία με τον μόνιμο Γενικό Γραμματέα ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση των άλλων μελών. Τα μέλη των χωρών που έχουν την ίδια δραστική ουσία θα πρέπει να υποβάλλουν κοινή υποψηφιότητα. Aυτές οι υποψηφιότητες πρέπει να είναι στα Αγγλικά και, εάν είναι δυνατόν, στα Γαλλικά με μια μικρή περίληψη μιας ή δυο σελίδων πρίν την λήξη της διορίας.

Άρθρα 4.- Η απόφαση της κριτικής επιτροπής και η τελετή απονομής των διεθνών βραβείων Prix Galien θα τελεσθεί σε μια πόλη που θα επιλεγεί από την διοργανώτρια χώρα.

Άρθρο 5.- Οι διαδικασίες διοργάνωσης του Βραβείου είναι υπό την ευθύνη του διοργανωτή μέλους Galien ως υπεύθυνου της οργάνωσης της τελετής του Διεθνούς βραβείου

Άρθρο 6.- Τα μετάλλια, τα σήματα, τα λογότυπα και όλες οι πληροφορίες και το προωθητικό υλικό που συνδέονται με τα Bραβεία Prix Galien είναι εμπορικά σήματα κατοχυρωμένα από την Γαλλική και τη διεθνή νομοθεσία.

Άρθρο 7.- Η χρήση των εμπορικών σημάτων πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανόνες του οργανισμού Prix Galien.