Σημαντική Αναγνώριση των των Prix Galien Greece Διεθνώς

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2016

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση που της έγινε από το Galien Foundation να συμμετάσχει στο Honorary Committee των Prix Galien International.

Η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μεταξύ άλλων τιμήθηκε με το ανθρωπιστικό βραβείο Pro Bono Humanun στα Prix Galien Greece 2013 για τη σπουδαία συνεισφορά της στο χώρο της υγείας στη χώρα μας με την ίδρυση της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» .

Μεταξύ άλλων, μέλη του Honorary Committee των Prix Galien International είναι οι ακόλουθοι:

  • Pr Gunther Blobel
    Βραβείο Nobel (Ιατρικής), Βραβείο Lasker, ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Rockefeller της Νέας Υόρκης, μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, επίτιμος καθηγητής, Πανεπιστήμιο Φρανκφούρτης.
  • Sir John VANE
    Βραβείο Nobel (Ιατρικής), Βραβείο Lasker, επίτιμος καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Yale και του King College του Λονδίνου.
  • Pr Elie Wiesel
    Βραβείο Νόμπελ (Ειρήνης), επίτιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, πρόεδρος του Universal of Cultures Academy και του Ιδρύματος Humanity.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέλη του Honorary Committee των Prix Galien International μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.prixgalien.com/en/02/04/honour-committee.htm

Για πληροφορίες σχετικά με τον θεσμό των Prix Galien μπορείτε να επισκευθείτε τον ιστοτοπο www.prixgalien.gr.