Ο Νικητής του Ανθρωπιστικού Βραβείου των Prix Galien Greece 2015 στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2016

Ο βραβευθής με το Ανθρωπιστικό Βραβείο των Prix Galien Greece 2015, Pro Bono Humanum, Δρ. Αυξέντιος Καλαγκός και Διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης συναντήθηκε χθες 27.01.16 με την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δέχθηκε τον διαπρεπή καρδιοχειρουργό, ιδρυτή του διεθνούς ιδρύματος «Coeurs Pour Tous» και τον συνεχάρη για το μεγάλο ανθρωπιστικό του έργο, αφού έχει χειρουργήσει δωρεάν 15.000 άπορα παιδιά ανά τον κόσμο, με μοναδική ανταμοιβή του το χαμόγελο αυτών των παιδιών.

Τα Prix Galien Greece εκφράζουν για άλλη μια φορά το θαυμασμό και την εκτίμησή τους στην προσωπικότητα του Δρ. Αυξέντιου Καλαγκού και την τιμή που μας απέδωσε δεχόμενος τη βράβευσή του.

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα επόμενα Prix Galien Greece θα γίνουν στις αρχές του 2017 στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων στην Ελλάδα στον σύνδεσμο www.prixgalien.gr.