Νέο μέλος στην κριτική επιτροπή των Prix Galien Greece 2017

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2016
Τα Prix Galien Greece σας ενημερώνουν ότι  ο κ. Δημήτρης Κούβελας, καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, λόγω των θεσμικών του θέσεων ως προέδρου της λίστας, αντιπροέδρου της επιτροπής διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΘ και αντιπροσώπου του CHMP στον ΕΜΑ, δεν του επιτρέπεται να συνεχίσει ως μέλος της κριτικής επιτροπής στις κατηγορίες που αφορούν τα φαρμακευτικά προϊόντα και διαγνωστικά εργαλεία του θεσμού στην Ελλάδα.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δ. Κούβελα για την πολύτιμη συνεισφορά του στα Prix Galien Greece και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στη μετέπειτα πορεία και το επιστημονικό του έργο.
Με μεγάλη τιμή υποδεχόμαστε ως νέο μέλος της κριτικής μας επιτροπής στις κατηγορίες που αφορούν τα φαρμακευτικά προϊόντα και διαγνωστικά εργαλεία, τον κ. Χαράλαμπο Ρούσσο, MD, PhD, MRS, FRCP(C), καθηγητή Ιατρικής Σχολής Αθηνών και McGill του Μόντρεαλ, Ακαδημαϊκό.
Ευχαριστούμε θερμά τον καθ. κ. Χ. Ρούσσο που αποδέχτηκε την πρόταση των Prix Galien Greece να συμμετάσχει στην αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων μας και ευχόμαστε να μας βοηθήσει ουσιαστικά στην ανάδειξη των πιο καινοτόμων φαρμακευτικών και διαγνωστικών προϊόντων.